Velkommen til Dana – Technology ApS

DANA-Technology APS er en virksomhed oprindelig udsprunget af udviklingsvirksomheden JOP Engineering ApS, Odense, der som hovedopgave havde udvikling af maskiner- og udstyr for andre virksomheder.
Som følge af, at virksomheden har ændret strategien fra udvikling for andre selskaber/virksomheder til selv at udvikle, designe, markedsføre/sælge og installerer maskiner/udstyr til Affugtning-, Aqua kultur- og Levnedsmiddelindustri specielt til eksport, så har ledelsen besluttet, at ændre navnet til DANA-Technology ApS, idet dette navn har mere internationalt gennemslagskraft.

Selskabet yder virksomheder total rådgivning, design, projekt og layoutarbejde for nye processer, produktion indenfor Levnedsmiddel- og Pet Food Industrien, for såvel nyopstartede virksomheder som eksisterende virksomheder i ind- og udland.

Medarbejdere i virksomheden har et meget stort kendskab til ovenstående industrier, specielt i udlandet, hvilket medfører deltagelse af maskin- og udstyrsleverancer i større projekter.

For at styrke ledelsen i forbindelse med de nye aktiviteter, har DANA-Technology ApS optaget nye aktionærer i selskabet.

DANA Technology  er en spændende virksomhed for ERHVERVSPARKEN at udvide den nuværende klynge af ingeniørvirksomheder hos os med.