ERHVERVSPARKEN TEP

Fælles synergier – for udvikling og vækst

Virksomhed og netværk under ét tag

I Erhvervsparken tilbyder vi attraktive og individuelle erhvervslejemål til iværksættere, mindre og mellemstore virksomheder.

Med en unik sammensætning af liberale erhverv, salgs-, administrations- og produktionsvirksomheder er der skabt stærke synergier mellem virksomheder. Det innovative og fagligt bæredygtige miljø, på tværs af brancher – såvel som i brancheklynger – er bærende i Erhvervsparkens kultur.

Konceptet er enkelt

Hos Erhvervsparken er din virksomhed og dens kernekompetencer i fokus! Lejemålene inkluderer derfor en række serviceydelser, bla. reception, frokost, møde- og kursusfaciliteter.

Med base i Erhvervsparken får din virksomhed en solid platform og mulighederne for, at blive en del af et stærkt fagligt netværk med mere end 50 virksomheder. En attraktiv totalløsning for enhver virksomhed, der ønsker optimale driftsbetingelser.

Virksomhederne i ERHVERVSPARKEN

Virksomhederne i Erhvervsparken er repræsenteret indenfor mange brancher – vælg de enkelte virksomheder her under
og læs mere om dem og deres produkter.

”Erhvervsparken TEP opfylder vores krav til både kontor- og fabrikslokaler med en god infrastruktur med fælles velfungerende kommunikations-, receptions- og kantinefaciliteter og sammen med en enestående logistik giver dette mulighed for løbende udvikling.”

DANA Technology
DANA TechnologyIngeniører

”Jeg har valgt ERHVERVSPARKEN, fordi jeg vil udvikle mit firma i solide rammer, hvor der er styr på serviceydelserne, og hvor der er mulighed for sparring med Erhvervsparkens andre mere etablerede virksomheder.”

nCASE
nCASEGrafisk designbureau

”Med kontor og lager i ERHVERVSPARKEN har vi mulighed for at yde vores kunder en professionel service, da vi gør brug af den fælles reception og andre fællesfaciliteter. Vi nyder også godt af det sociale samvær med de øvrige virksomheder i erhvervsparken.”

AGROLAB GROUP
AGROLAB GROUPPrøvetagninger og analyser

”Vi har vores virksomhed i ERHVERVSPARKEN fordi vi her har adgang til et fagligt stærkt netværk samt en række serviceydelser, der supplere vores ressourcer i fasen som iværksættervirksomhed.”

ET AL
ET ALDesign brand

”Central beliggenhed i forhold til de kunder vi servicerer, plus præsentable lokaler og gode fælles faciliteter.”

STENSBO ENGINEERING
STENSBO ENGINEERINGRådgivende Ingeniører

”De logistiske fordele Erhvervsparken kan tilbyde, er afgørende for effektivitet i vores internet virksomhed. Erhvervsparken har udvist stor fleksibilitet i f.h.t. at imødekomme vores ønsker og behov.”

DANISH OUTDOOR
DANISH OUTDOORSpecialbutik

“Jeg har valgt ERHVERVSPARKEN pga. de mange muligheder de tilbyder og som gør mit virke nemmere i hverdagen. Desuden er virksomhedssammensætningen en bonus, da jeg altid kan finde én, der kan hjælpe uanset hvilken udfordring jeg står overfor. Som iværksætter har placeringen i Erhvervsparken en masse fordele udover fornuftig leje samt en fleksibel og imødekommende ledelse”

HEDENHOFF
HEDENHOFFGlasværksted

”En kæmpe fordel for mig at placere mit kontor i ERHVERVSPARKEN, da jeg på den måde har adgang til en lang række faciliteter og samtidig kan adskille privaten fra virksomheden.”

EVOLVER
EVOLVERSoftware- & forretningsudvikling

”Vi har valgt ERHVERVSPARKEN fordi vi her har helt nye faciliteter og kan drage nytte af samarbejde med TEP’s øvrige virksomheder.”

ØJENKLINIK FYN
ØJENKLINIK FYNØjenklinik

”Som en lille satellitafdeling, har vi valgt ERHVERVSPARKEN for at have et socialt/fagligt netværk i vores lokalområde, og det er vigtigt for os også at have adgang til mødelokaler og kantine.”

TEEJET TECHNOLOGIES
TEEJET TECHNOLOGIESSoftwareudvikling

“Med kontor i ERHVERVSPARKEN er der adgang til alle de faciliteter firmaet har brug for. Kontor, mødelokaler, kantine – og meget mere.”

APPUDVIKLING.DK
APPUDVIKLING.DKSoftwareudvikling

”Vi kan koncentrere os om vore kunder, medens Erhvervsparken tager sig af diverse serviceopgaver såsom kantine, mødelokaler, omstilling, snerydning, rengøring m.m.”

HIDROSTAL
HIDROSTALIngeniører

”ERHVERVSPARKEN er et rart samlingspunkt for virksomheder med mulighed for anvendelse af gode fælles faciliteter.”

CHOKOLADE COMPAGNIET
CHOKOLADE COMPAGNIETFødevaregrossist

Seneste nyt i ERHVERVSPARKEN

Cognachuset øger branchesammensætningen i Erhvervsparken

Med Cognachusets tilføjes en ny branche blandt virksomheder…

Erhvervsparken tilbyder nu også bogføringsopgaver og øvrige administrative opgaver

Vi har en stigende efterspørgsel på udførelse af administrative…